Privaatsuspoliitika

Oleme v├Átnud endale kohustuse kaitsta klientide ja kasutajate privaatsust. Sellest l├Ąhtuvalt oleme koostanud k├Ąesolevad privaatsuspoliitika p├Áhim├Átted, mis k├Ąsitlevad kliendi andmete kogumist, kasutamist, avaldamist, edastamist ja talletamist. Meie tegevus internetis on koosk├Álas k├Áigi asjakohaste tegevuste ja vastavate Euroopa Liidu ├Áigusaktide ja Eesti Vabariigi seadustega.

 

Isikuandmete kogumine ja kasutamine
Isikuandmed on Sinu, kui eraisikuga konkreetselt v├Ái kaudselt seostatavad andmed, mida me kogume ja t├Â├Âtleme ├╝ksikisikuga s├Álmitud lepingu t├Ąitmiseks v├Ái temaga ├╝henduse v├Átmiseks ning seadustest tulenevate kohustuste t├Ąitmiseks.

Isikuandmete kogumine v├Áib toimuda allj├Ąrgnevatel viisidel:
ÔÇó kontaktandmete (sh sinu nimi, isikukood, postiaadress, telefoninumber, e-posti aadress, eelistatud kontakteerumisviis) esitamisel┬á meie veebisaidil v├Ái mujal (n├Ąit. kontor);
ÔÇó veebisaidi kasutamisel kliendi kontoinfost v├Ái k├╝psiste (cookies) kaudu;
ÔÇó ostu v├Ái tellimuse sooritamisel meie poes v├Ái e-poes isiku kontaktandmete v├Ái ostueelistusi puudutavate andmete┬á talletamisel┬á (V├Áime paluda teatud veebilehe aladel vabatahtlikult esitada isikuandmeid ja personaalset informatsiooni. N├Áutavad isikuandmed v├Áivad sisaldada nime, aadressi, postiindeksit, e-posti aadressi, telefoninumbrit ja teisi andmeid);

 

Muude andmete kogumine
Kogume ka isikustamata andmeid ÔÇô andmeid, mida ei saa otseselt ├╝he kindla isikuga siduda (sugu, vanus, keele eelistus, asukoht).
V├Áime koguda ka andmeid klienditegevuste kohta meie veebisaidil. Need andmed koondatakse ja neid kasutatakse selleks, et saaksime klientidele edastada kasulikumat teavet ja saaksime teada, millised veebisaidi, toodete ja teenuste osad on k├Áige huvipakkuvamad. Koondandmeid k├Ąsitletakse selles privaatsuspoliitikas isikustamata andmetena.

 

Kogutud isikuandmete kasutamine ja s├Ąilitamine

Kogutud isikuandmete abil saame teavitada kliente tooteuudistest, kampaaniatest ja tulevastest s├╝ndmustest. Klient, kes ei soovi olla meie uudiskirjaloendis v├Ái saada teavitusi, saab ennast adressaatide sihtr├╝hmast igal ajal eemaldada.

Kogutud isikuandmeid v├Áime kasutada ka kauba kohaletoimetamiseks ning kliendi ees v├Áetud kohustuste t├Ąitmiseks.

Privaatsuspoliitika tingimustega n├Áustumisel annab klient n├Áusoleku enda andmete automatiseeritud t├Â├Âtlemiseks. V├Áid alati oma n├Áusoleku tagasi v├Átta meie kodulehe vahendusel v├Ái kirjalikku taasesitamist v├Áimaldavas vormis avalduse tegemisega. Tagasiulatuvat j├Áudu avaldusel ega n├Áusoleku tagasiv├Átmisel ei ole.

Kliendi paremaks teenindamiseks v├Áime avaldada teavet ├╝ksikute kasutajate kohta kolmandale osapoolele, kes osutab meile teenuseid ning on lepinguga kohustunud hoidma jagatud teavet konfidentsiaalsena. Kolmandaks osapooleks on n├Ąiteks meie partner, kelle ├╝lesanneteks on sisu toimetamine v├Ái t├Álketeenuse osutamine.

Kliendi isikuandmeid s├Ąilitame kuni p├╝sikliendilepingu l├Ápetamiseni. Andmeid, mida oleme kohustatud s├Ąilitama ├Áigusaktidest tulenevalt (nt. raamatupidamise andmed), s├Ąilitame ├Áigusaktides s├Ątestatud n├Áuetest l├Ąhtuvalt.

 

Isikuandmete kaitse

Rakendame k├Áiki ettevaatusabin├Áusid (sh administratiivsed, tehnilised ja f├╝├╝silised meetmed) kliendi isikuandmete kaitsmiseks. Juurdep├Ą├Ąs andmete muutmiseks ja t├Â├Âtlemiseks on ainult selleks volitatud isikutel.

Kui kahtlustad, et Sinu isikuandmetega on toimitud vastupidiselt k├Ąesolevas privaatsuspoliitikas kirjeldatule v├Ái on oht, et Sinu andmed on lekkinud v├Á├Árastele isikutele, anna meile sellest koheselt teada. Ainult nii saame hoida potentsiaalse kahju v├Áimalikult v├Ąikesena.

Kliendil on ├Áigus n├Áuda oma andmete t├Â├Âtlemise l├Ápetamist, teavet andmete kasutamise kohta ning andmete edastamist endale v├Ái kolmandale isikule ├╝ldkasutatavas vormingus. V├Ąltimaks kliendi andmete ja ├Áiguste v├Ą├Ąrkasutust on taotlusi lubatud esitada ├╝ksnes vormis, kus taotleja isik on tuvastatav (digitaalselt allkirjastatud v├Ái esinduses isiklikult allkirjastatud). Meil on ├Áigus sellistele taotlustele vastata 30 p├Ąeva jooksul.

Andmete t├Â├Âtlemise l├Ápetamise n├Áuet k├Ąsitleme p├╝sikliendi lepingu l├Ápetamise avaldusena.

 

Turvalisus
K├Áik veebilehe k├╝lastamise ja lepingute s├Álmimise k├Ąigus teatavaks saanud kliendi isikuandmeid k├Ąsitletakse kui konfidentsiaalset infot. Kr├╝pteeritud andmesidekanal tagab veebilehe k├╝lastaja isikuandmete turvalisuse.

 

Privaatsuspoliitika tingimused ja muudatused

Meie veebisaiti kasutama asudes v├Ái p├╝sikliendi avalduse t├Ąitmisel oled k├Ąesolevate p├Áhim├Átete ja tingimustega tutvunud ning nendega n├Áustunud. J├Ątame endale ├Áiguse vajadusel privaatsuspoliitika ├╝ldtingimusi muuta, teavitades sellest k├Áiki p├╝sikliente, kuid anname oma parima, et hoida meie privaatsuspoliitika ajakohase ja Sinule k├Ąttesaadavana meie kodulehel.

Kliendi isikuandmete vastutavaks t├Â├Âtlejaks on Osa├╝hing Invicta. K├Áigi privaatsuspoliitika v├Ái andmet├Â├Âtluse kohta tekkivate k├╝simuste v├Ái muredega palume v├Átta ├╝hendust aadressil┬áinvicta@invicta.ee

Sul on alati ├Áigus p├Â├Ârduda oma andmete kaitsmiseks Andmekaitse Inspektsiooni v├Ái kohtu poole. Andmekaitse Inspektsiooni n├Ąol on tegemist riikliku asutusega, mille poole on v├Áimalik p├Â├Ârduda ka isikuandmete kaitse teemadel konsultatsiooni v├Ái abi saamiseks.

 

K├╝psiste kasutamise tingimused

Selleks, et pakkuda Sulle parimat v├Áimalikku kasutuskogemust meie veebilehel, kasutame me k├╝psiseid.

Mis on k├╝psis?
K├╝psis (cookie) on v├Ąike tekstifail, mis salvestatakse veeblehte k├╝lastades Sinu seadmesse.

 

Milleks me küpsiseid kasutame? 
T├Ąnu k├╝psiste kasutamisele saame pakkuda paremat kasutuskogemust veebilehel, n├Ąiteks aitavad k├╝psised meelde j├Ątta sinu varasemaid k├╝lastusi ja veebilehel tehtud valikuid.
Veebilehte kasutades n├Áustud sellega, et kasutame k├╝psiseid:
- kasutusharjumuste ja statistiliste andmete kogumiseks;
- kasutaja eelistuste ja seadistuste meelde j├Ątmiseks;
- kasutaja vajadustele sobivamate pakkumiste ja turundusteadete esitamiseks;
- veebilehe arendamiseks vajaliku teabe kogumiseks;
- sisse logimiseks, lehe isikustamiseks ja vormide t├Ąitmiseks;
- lehel oleva sisu lihtsamaks jagamiseks sotsiaalmeedias;
- sisu pakkumiseks (Facebook, Google).

 

Mis t├╝├╝pi k├╝psiseid kasutame?

Sessioonik├╝psised
Sessioonik├╝psiseid ehk ajutised k├╝psised - kasutatakse iga kord, kui meie veebilehte k├╝lastad ja need kustutatakse p├Ąrast veebilehitseja sulgemist. Ajutisi k├╝psiseid kasutatakse n├Ąiteks v├Árgulehe keelevaliku, ostukorvi sisu meelde j├Ątmiseks.

P├╝sivad k├╝psised
P├╝sivad k├╝psised j├Ą├Ąvad kasutaja seadmesse alles ka p├Ąrast veebilehe sulgemist. P├╝sivatel k├╝psistel on erinev aegumisperiood ning m├Áned neist j├Ą├Ąvad kasutaja seadmesse p├Ąevadeks, kuudeks v├Ái isegi aastateks. P├╝sivaid k├╝psiseid kasutatakse n├Ąiteks kasutaja eelistuste meelde j├Ątmiseks ning kasutajanime ja parooli salvestamiseks, et kasutaja ei peaks iga k├╝lastusega uuesti sisse logima.

Kolmandate osapoolte k├╝psised:
Meie lehel kasutatakse kvaliteetsema sisu pakkumise, statistika kogumise ja reklaamide n├Ąitamise eesm├Ąrgil kolmandate osapoolte k├╝psiseid. Kolmandate osapoolte privaatsuspoliitika ja tingimustega saate tutvuda k├╝psise tootja lehel.

Kolmandate osapoolte k├╝psiste nimekiri:
- Facebooki küpsiste tingimustega saad tutvuda: https://www.facebook.com/policies/cookies/
- GoogleÔÇÖi k├╝psiste tingimustega saad tutvuda:┬áhttps://www.google.com/policies/technologies/cookies/

 

Kuidas k├╝psiste kasutamist piirata ja neid kustutada?
Kasutaja saab kustutada seadmesse salvestatud k├╝psised ja ennetavalt v├Ąltida k├╝psiste salvestamist tema seadmesse. Selleks tuleb kasutajal muuta veebilehitseja privaatsusseadeid.
T├Ąpsemalt juhised leiab veebilehitseja kasutusjuhendist.

NB! k├╝psiste blokeerimise korral ei saa me tagada kodulehe korrektset toimimist.

K├╝psiste kohta saab rohkem teavet veebilehelt:┬áhttp://www.allaboutcookies.org/┬áv├Ái┬áhttp://www.youronlinechoices.com/ee/┬á